מוקפץ טופו מהיר עם ירקות
בא לכם מוקפץ טופו, אבל הדבר האחרון שמתחשק לכם זה לעמוד שעות במטבח?
רגע לפני שאתם מזמינים משלוח מבחוץ, שוודאי עמוס בשמן, סוכר ועוד רכיבים שהייתם מעדיפים להימנע מהם – קבלו מתכון מהיר, בריא וטעים שכדאי שיהיה לכם בשלוף.
כי גם כשאין כוח לבשל, עדיין אפשר לשמור על תזונה טובה.
למוקפץ טופו בוורסיות נוספות:
פסטה עם טופו חומוס מוקפץ בפסטו ירוקים ועגבניות שרי
מתכון למוקפץ טופו מהיר עם ירקות
מצרכים:
2 כפות שמן זית
2 אריזות ואקום של טופו
2-3 כפות רוטב סויה דל נתרן
6 כפות רוטב צ'ילי מתוק
שקית של לקט ירקות קפואים (800 גרם)
הוראות הכנה:
מבשלים את לקט הירקות בסיר עם מים רותחים כ-10–15 דקות, עד שהם מתרככים. מסננים.
בינתיים, חותכים את הטופו לקוביות, ומקפיצים בווק 5–10 דקות על אש גבוהה, יחד עם שמן הזית, רוטב הסויה ורוטב הצ'ילי.
מערבבים היטב כך שהטופו יצופה היטב בטעמים.
מוסיפים את הירקות המבושלים לווק עם הטופו, מערבבים היטב ומקפיצים יחד עוד 5–10 דקות, עד שהכול ספוג בטעמים.
המתכון הפשוט והבריא הזה שותף על ידי הנטורופתית וההרבליסטית הקלינית גבריאלה חבויניק, בקהילת "מפצחות את אתגר גיל המעבר".
המתכון הוא חלק מגישה תזונתית הוליסטית המותאמת במיוחד לנשים בתקופה זו של החיים.
מטפלים בנשים בגיל המעבר? שימו לב:
ביום רביעי, ה-30.7, תיערך הרצאה מיוחדת בכנס INSPIRATION 2025., בהנחיית גבריאלה חבויניק ועינת ברקן.
בהרצאה יעניקו השתיים ארגז כלים רחב להתמודדות עם גיל המעבר – כולל תזונה מותאמת, צמחי מרפא, טיפולי מגע, דיקור ועוד.
לפרטים והרשמה: היכנסו לאתר INSPIRATION 2025.
ואל תשכחו את קוד הקופון 1214 להנחה מיוחדת לגולשי EatWell!



