Spirulife_Shocomaca_fly
Briaa_Nov_Fly

סלט תירס, אורז ואפונה

מאת: ד"ר תומאס ראו (M.D) עם סוזאן ווילר מתוך הספר "הסוד השוויצרי לבריאות מיטבית"
זמן קריאה: < 1 דקה
זהו סלט עשיר בחלבונים ובחומצות אמיניות חיוניות. הגישו אותו בתור תוספת למנה עיקרית או כחלק מצלחת סלטים.
Focus_10_IN

חומרים ל 4-6 מנות:

1 כוס אורז בסמטי או אורז יסמין
2 כפות חומץ אורז
1 כף מיץ ליים סחוט טרי
2 כפות שמן חמניות
מלח ים ופלפל שחור טחון טרי
½1 כוסות גרגרי תירס – מבושלים, קפואים (מופשרים) או משומרים בוואקום
1 כוס גרגרי אפונה, מופשרים
½1 כפות עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1. מבשלים את האורז ב-¾1 כוסות מים עם מעט מלח 15 דקות, עד להתרככות. מעבירים לקערה ומניחים להתקרר.

2. מערבבים את האורז החמים עם החומץ, מיץ הליים ושמן החמניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את התירס, האפונה והעירית ומערבבים קלות. מגישים בטמפרטורת החדר

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו