barimax1125_Fly
GOODMUV_Fly

סלט סלק ושומר

מאת: ליה שומרון, יועצת קולינרית לאוכל ובישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Triterra_Reishi_IN

חומרים:

1 סלק
2 שומרים
2 גבעולים של בצל ירוק
50 גר’ גבינת פטה עיזים (או רוקפור)
חופן אגוזי מלך טריים או קלויים
שמן זית
לימון
מלח
פלפל שחור
סומק

אופן ההכנה:

1 . מאדים/ מבשלים את הסלק עד לריכוך (בערך כשעה), חותכים לקוביות וממתינים שיתקרר.
2 . חותכים את השומר לרצועות דקות מאוד.
3 . חותכים את הבצל הירוק בחיתוך גס.
4 . מערבבים את הכל ומתבלים ב 2 כפות שמן זית, מיץ מלימון אחד, מלח ופלפל.
5 . אפשר לתת לתערובת לנוח כשעה, זה עוזר לספיגת הטעמים.
6 . מגררים מלמעלה את הגבינה.
7 . קוצצים ומפזרים את אגוזי המלך מעל.
8 . זורים סומק בנדיבות על הכל, ומגישים.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו