סלט אבוקדו, סלק והדרים
זהו שיאה של עונת האבוקדו וההדרים, ואם תהיתם מה אתם יכולים להכין מכל הטוב הזה, אז הנה התשובה.
"חקלאי גרנות" מציעה מתכון המבוסס על הפירות שמככבים עכשיו ברשתות המזון.
ההנאה מובטחת!
למתכונים קודמים המבוססים על פירות וירקות העונה:
קל לעיכול: סלט אננס, אבוקדו ומלפפונים
מתכון סלט אבוקדו, סלק והדרים
מצרכים לכ-3 סועדים:
2 אבוקדו האס
2 סלק
1 תפוז
1 קלמנטינה
1/3 פומלית
חופן פקאן
חצי בצל קטן
מיץ מחצי תפוז
3 כפות שמן זית
מעט מלח ופלפל
הוראות הכנה:
קלפו את האבוקדו, חתכו לקוביות ושימו בקערה.
תבלו את האבוקדו במעט מלח, פלפל, חצי מכמות מיץ התפוזים וכף אחת של שמן זית.
חתכו את הפומלית, התפוז והקלמנטינה לקוביות ללא הגרעינים, ושימו בקערה נפרדת.
תבלו את הפירות במעט פלפל, מלח וכף של שמן זית.
בשלו את הסלקים, הסירו את הקליפה וחתכו לקוביות.
בקערה שלישית תבלו את הסלק עם הפקאן במיץ התפוזים שנשאר, מעט פלפל, מלח ושמן זית.
הניחו בקערות ההגשה שכבות של פירות הדר, אבוקדו וסלק.
פזרו טבעות בצל מעל.