Bari15_Fly
Jeliat_Fly

צ'יפס קולרבי

מאת: המתכון באדיבות חלי ממן - רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון מהיר, קליל ובריא לצ'יפס מקולרבי

צ'יפס קולרבי. צילום: shutterstock

Jeliat_In

צ'יפס טעים ומנחם לא חייב להיות מתפוחי אדמה.

לקולרבי הבריא יש ניראות של צ'יפס אמיתי, והוא הרבה יותר מזין וגם לא משמין.

נסו ותתאהבו…

לחצו למתכוני צ'יפס מירקות נוספים:

קייל צ'יפס עשיר בכלורופיל (ראו מתכון בתחתית)

צ'יפס בטטה וסלק

צ'יפס גזר בתנור

מתכון צ'יפס קולרבי

מצרכים:

קולרבי גדול

כף סויה דלת נתרן

מעט כורכום

אופציונלי: מלח, פלפל ורוטב צ'ילי

הוראות הכנה:

קולפים את הקולרבי וחותכים לרצועות דמויות צ'יפס.

מערבבים היטבה את הסויה עם הכורכום והתבלינים הנוספים שאוהבים.

משרים את רצועות הקולרבי ברוטב לכ-2 דקות.

מחממים את התנור ל-180-200 מעלות ומכניסים את רצועות הקולרבי למשך 20 דקות.

בסוף האפייה, משאירים את התנור סגור לעוד מספר דקות.

מוציאים את הקולרבי ונהנים!

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו