Bari15_Fly
LiveWell_Fly

טראפל שוקולד ושקדים

מאת: המומחים של Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי
זמן קריאה: < 1 דקה
כל אחד יכול להכין טראפל שוקולד איכותי וכשר לפסח

טראפל שוקולד ושקדים. צילום: יח"צ Beko

Jeliat_In

קינוח טעים וגם מזין… נהדר לאירוח בחג ו/או כפינוק לכם ולמי שאוהבים.

לקינוחי בריאות נוספים כשרים לפסח:

קאפקייקס שוקולד טבעוני

כדורי תמרים אקסטרה קראנצ'ים

עוגה כשרה לפסח ללא אפייה

מתכון טראפל שוקולד ושקדים

מצרכים:

200 גרם שקדים קצוצים

15 תמרים גדולים

30 גרם קמח מצה מלא (או פירורי מצה מקמח מלא)

20 גרם אבקת קקאו

כפית גרידת ליים / תפוז

100 גרם שוקולד מריר (עדיף 85%)

10 גרם ממרח אגוזי לוז

קורט מלח ים

הוראות הכנה:

מערבבים בקערה שקדים קצוצים, קמח / פירורי מצה, מלח ואבקת קקאו.

מגלענים את התמרים ומשרים אותם כ-10 דקות במים חמימים.

מוסיפים לקערה את  התמרים, גרידת התפוז או הליים וממרח אגוזי הלוז ומועכים הכל יחד.

יוצרים כדורים מהבצק ומניחים בתבנית על נייר אפייה.

ממיסים את השוקולד המריר בבן-מארי.

טובלים כל כדור בשוקולד ומגלגלים אותו בשקדים מרוסקים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו