Bari15_Fly
Bari15_Fly

מאפינס בננה ובוטנים לאוהבים

מאת: המתכון באדיבות יעל ענתי - בעלת הסטודיו "מרזות ונהנות" ברחובות
זמן קריאה: < 1 דקה
עזבו אתכם משוקולדים ליום האהבה! הרבה יותר מרגש ומחמם את הלב להכין מאפה טעים ובריא מעשה ידיכם

מאפינס בננה ובוטנים לאוהבים. צילום: דן לב

Jeliat_In

אין כמו להכין בעצמכם מחווה מתוקה ליום האהבה. וכשאוהבים מישהו באמת, דואגים שיהיה גם טעים וגם מזין…

כאן נכנס לתמונה המתכון למאפינס המעלפים של יעל ענתי, שמוכיח לנו שגם מי ששומר על הבריאות יכול להתפנק ולפנק אחרים, בלי רגשות אשמה מיותרים.

מתכונים מתוקים בריאים נוספים:

חטיף סניקרס משודרג

שבלולי קינמון ושקדים

פאי שוקולד טבעוני

מתכון למאפינס בננה ובוטנים

מצרכים:

2 בננות (או בננה אחת ורסק תפוחים קטן אחד)
כף מייפל/סילאן/דבש
קינמון
כף חמאת בוטנים
3 כוסות שיבולת שועל
2 ביצים  (עדיף ביצי חופש אורגניות)
כפית סודה לשתיה
כפית תמצית וניל
גביע יוגורט פרו 20 חלבון
כוס מים
אופציונלי: מעט שוקולד-צ'יפס 70% / אגוזים

הוראות הכנה:

למעוך את הבננה,
לערבב עם כל שאר המרכיבים,
ולהכניס לתנור מחומם ל-170 מעלות למשך כ-30 דקות.
להגיש באהבה!
,
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו