מרק עדשים כתומים
מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
2 כוסות עדשים כתומים
10 כוסות מים
6 שיני שום
2 כפיות אורגנו
4 כפות מיץ לימון
2 כפיות מלח
אופן ההכנה:
שמים את העדשים בסיר, מוסיפים את המים, מכסים ומביאים לרתיחה.
כותשים את השום ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את מיץ הלימון, האורגנו והמלח.
מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה, מערבבים ומגישים חם..
הערה/טיפ
לקבלת מרקם קטיפתי יש לטחון את המרק במעבד מזון או בבלנדר.