Jeliat_Fly
Bari15_Fly

מתכון להכנת דונאטס טבעוני

מאת: ויגן יעל-  בלוגרית טבעונות וכושר
זמן קריאה: < 1 דקה
טבעוניות, אפויות ובריאות

מתכון וצילום - ויגן יעל-  בלוגרית טבעונות וכושר

SmartKish_In

מצרכים:

2 כוסות קמח כוסמין בהיר

רבע כוס סוכר קנים

1 1/2 כפיות סודה לשתיה

2 כפיות שטוחות אבקת אפייה ללא אלומיניום

חצי כפית מלח ורוד

לערבב יבשים

 

אופן ההכנה:

בקערה נפרדת לערבב: כוס חלב סויה טבעי ללא סוכר, רבע כוס חומץ תפוחים. לטרוף יחד ולהניח למנוחה ל5 דק׳ . להוסיף רבע כוס שמן קוקוס מומס, כפית תמצית וניל ולטרוף יחד. לערבב רטובים עם יבשים

ולהעביר לשקית זילוף. לשמן תבניות דונאטס בתרסיס שמן ולזלף סביב כל עיגול עד 80% מגובה השקעים.

לאפות על חום של 170 ל15 דק׳ או עד שיוצא קיסם יבש. או להכניס למכשיר ייעודי ל5 דק׳

ניתן להוסיף מעל כל ממרח שתרצו, להלן מספר תוספות מומלצות: לוז/חמאת בוטנים/חמאת שקדים/חמאת אגוזים.

 

למשקעים שבכם- ניתן להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים 60 גר׳ שוקולד מריר עם 2 כפיות שמן קוקוס

 

חג חנוכה שמח ומלא באור!

 

כדאי לדעת – זהו מתכון טבעוני ולכן ניתן לשלב בכל ארוחה כקינוח, בזכות שימוש בנייר אפיה של המותג If you care – גם שומר על איכות הסביבה. נייר אפיה עשוי מנייר איכותי שלא הולבן בכלור, נקי מכימיקלים המזיקים לאדם ולסביבה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו