גספאצ'ו קר
מאת: נועה פרומן
- נועה פרומן לתזונה והדרכה לאורח חיים בריא
מרכיבים:
1 קילו עגבניות בשלות
2 שיני שום
2 מלפפונים ירוקים
1/2 בצל סגול
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום חריף
1/2 כוס אגוזי קשיו (מושרים 4 שעות במים) לא חובה
6 כפות חומץ בן יין אדום
1/3 כוס שמן זית
1-2 כוסות מים
מלח ופלפל
להגשה: קרוטונים או/ו תערובת ירוקה (בצל ירוק, פטרוזיליה, כוסברה)
הוראות הכנה
לטחון היטב את כל המרכיבים בבלנדר לטעם שלא חסר תיבלון.
צרו קשר עם נועה פרומן