שיפודי סלמון צרובים על מצע סלט ירוק
מאת: EATGOOD בע"מ
- הגר שפר - Eatgood
מנה אחת
מרכיבים:
1 כוס עלי בייבי תרד שטופים, 1 כוס רוקט שטוף, 1 כף רוטב חומץ בלסמי
1 כפית שמן זית, 1 כפית דבש, 1 כפית חרדל, 1 כף מים רותחים
150 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות גדולות
1 כף מייפל טבעי, מלח ופלפל גרוס
אופן הכנה
משפדים קוביות סלמון על 2 שיפודים ומורחים אותן במייפל טבעי, מתבלים במלח ופלפל
מחממים מחבת גדולה וצורבים את שיפודי הסלמון מכל הצדדים עד רמת ההכנה הרצויה
מערבבים בכוס: שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, חרדל ומים רותחים לרוטב.
בקערה גדולה מערבבים את התרד עם הרוקט ומתבלים ברוטב שהכנו, מערבבים לציפוי כל העלים, מניחים בצלחת יפה ומעל את שיפודי הסלמון.
צרו קשר עם EATGOOD בע"מ