גלידת יוגורט פרג מהירה ומרעננת
מאת: אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית
- נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
גלידה למביני עניין. עשירה בסידן!
רכיבים עבור שמונה מנות:
400 מ"ל יוגורט כבשים או עיזים לפחות 3%.
6 כפות פרג טחון טרי
שתי כפות חמאת שקדים טבעית
שתי בננות בשלות, חתוכות לפרוסות
4 כפיות סירופ מייפל אורגני, אפשר להחליף בשני תמרי מג'הול עסיסיים (לקצוץ היטב!)
אפשר להוסיף כפית לציטין שגם מאחדת את הגלידה וגם בריאה למוח.
הוראות הכנה:
טוחנים את כל הרכיבים למרקם אחיד
מקפיאים את התערובת במשך 5 שעות לפחות
אפשר להקפיא בתבניות נאות להגשה נוחה.
צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית