Bari15_Fly
Jeliat_Fly

שייק תאנים ותמרים

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
תאנים ותמרים. שילוב מנצח שמתאים בדיוק לעונה. התפנקו עם שייק מלא בריאות וטעמים מיוחדים
Bari15_In

עונת התאנים קצרה וכשהיא קופצת לביקור אני מיד קונה לי סטוק, שוטפת, בודקת מחשש לגן חיות, חותכת ומקפיאה. כך אני ניהנת מהשייק הזה לאורך זמן. לפניכם פינוק עשיר בסידן ובסיבים תזונתיים. השייק מכיל פיטואסטרוגנים (הורמונים צמחיים מאזנים), אומגה 3, סיבים תזונתיים, סידן ועוד נוגדי חימצון חיוניים.

רכיבים ( 3 מנות):

300 מ"ל חלב שקדים סמיך/ חלב קוקוס ללא חומרים משמרים/ יוגורט עיזים אורגני 3-5% שומן.
5 תאנים טריות חתוכות (כדאי לפתוח ולבדוק כי תולעים גם אוהבות תאנים)- בצבע המועדף עליכם.
4 תמרים לחים או 2 תמרים מזן מג'עול קצוצים.
2 כפות זרעי פשתן טחונים/ חופן אגוזי מלך.
לחיזוק הצבע הורוד אם משתמשים בתאנים סגולות: כפית גדושה אבקת מזונות על ורודה.
לחיזוק הצבע הבהיר ולטעם קרמלי אם משתמשים בתאנים ירוקות: כפית שטוחה אבקת מאקה
קוביות קרח לפי הטעם.
* ניתן להוסיף מים בהתאם לרמת הסמיכות הרצויה
אופן ההכנה:

מערבלים את כל החומרים יחד בבלנדר.

כדאי להקפיא את התאנים והחלב/ יוגורט כשעה לפני ההכנה לקבלת מרקם סמיך יותר.

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו