ארטיק אבוקדו לימון
לרגל יום הגלידה הבינלאומי, שמצוין מידי שנה בפתיחת עונת הקיץ ב- 1/7, ולרגל החופש הגדול אפשר להתרענן עם מתכון קייצי ומרענן לארטיק הכי מקורי שיש – ארטיק אבוקדו לימון.
מצרכים:
2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"
1 מיכל יוגורט 500 גרם
1/2 חצי לימון
4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
- מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון.
- מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.
- יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.
- מגישים צונן וקור ונהנים!
המתכון באדיבות חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות".