פסטה עם עגבניות מיובשות
מצרכים: (תבנית 20X20X8)
320 פסטה
80 גרם עגבניות מיובשות
6 כפות שמן זית טהור
1 שן שום
מלח לפי טעם
1 צ'ילי טרי
2 פרוסות לחם טוסט
אופן ההכנה:
o הכינו את הפסטה בסיר זכוכית עם מים רותחים ומלח.
o השרו את העגבניות המיובשות בסיר עם מים חמים עד שהן נעשות רכות, כ- 10-15 דקות.
o בינתיים גירסו את הלחם לפירורים.
o הפרידו את האנשובי מהשמן וחיתכו אותו.
o חיתכו את שן השום לפרוסות דקות.
o הוציאו מהצ'ילי את הגרעינים וחיתכו גם אותו לפרוסות.
o הניחו על מחבת נון סטיק 3 כפות שמן זית ושלבו את השום והצ'ילי החתוכים.
o ייבשו היטב את העגבניות המיובשות עם נייר מטבח וחיתכו אותן לשורות, לאחר מכן הוסיפו גם אותן למחבת למספר דקות עם שאר המרכיבים.
o במחבת חדשה זלפו 3 כפות שמן זית והוסיפו את פירורי הלחם, טגנו עד שמשחימים והופכים לקראנצים.
o הניחו את הפסטה המוכנה על המחבת עם הרוטב ובשלו יחד למספר דקות, הוסיפו כמה כפות מים לפי צורך לתערובת הבישול לעוד מספר דקות.
o לאחר שתסגרו את האש הוסיפו את פרורי הלחם הקראנצים לפסטה עם הרוטב, והגישו חם לשולחן.
המתכון באדיבות שקל בית מותגים שמשיקה מבצע קיץ על התבנית המרובעת הקלאסית של המותג קורנינג.