Bari15_Fly
LiveWell_Fly

חומוס פול ביתי

לכבוד יום העצמאות מכינים את הקלאסיקה הישראלית לבד
Jeliat_In

אם אתם מהאנשים שכל שבוע אוכלים חומוס ונמאס לכם כבר או סתם רוצים לשדרג את המאכל המוכר, מה דעתכם להכין בעצמכם חומוס פול תוצרת בית? שינוי קטן במאכל המנצח והנה לכם עוד מנה טעימה, עשירה ומיוחדת שיכולה לגוון לכם את התפריט השבועי.

חומוס פול

מצרכים

150 גרם פול מקולף טרי

30 מ"ל מיץ לימון

15 מ"ל שמן זית

חצי כף של טחינה גולמית

כפית כמון

כפית פפריקה (מומלץ להשתמש בחצי כפית פפריקה מתוקה וחצי חריפה)

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

הרתיחו סיר עם מים ומלח ובשלו את הפול למשך דקה, בסיום הדקה העבירו את הפול למי קרח. צננו את הפול והפרידו אותו מהקליפה הלבנה, עשו זאת באמצעות לחיצה על הפול.
הפרדת הקליפה והפול מאפשרת לו להתעכל יותר בקלות ומוציאה את המרירות שלו.  שימו את הפול ושאר המצטרכים בבלנדר וטחנו אותם עד למשחה, חלקה או גסה לטעמכם.
העבירו את התערובת לקערה וקשטו עם זילוף של שמן זית, פטרוזיליה או עוד פול.

הגישו עם משולשי פיתה או ירקות חתוכים.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו