Bari15_Fly
Jeliat_Fly

ממרח שוקולד ביתי

מאת: פאולה רוזנברג, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

ממרח שוקולד ביתי

• כף וחצי ממרח שקדים טהור ( ללא תוספות)
• כף סילאן
• 3  כפיות שמן קוקוס או שמן שומשום בכבישה קרה
• 2  כפיות אבקת קקאו טבעית
• כפית תמצית וניל טבעית (לא חובה)

 

ההכנה:
לערבב הכל יחד למרקם משחתי. ניתן לשמור בצנצנת במקרר להמון המון זמן ( מעל חודשיים!)
שוקולד ביתי:
• כוס חמאת קקאו (להשיג בבתי הטבע)
• 1/2 כוס עיסת קקאו
• כפית תמצית וניל
• רבע כוס דבש או מייפל טבעי
לגיוון: להוסיף חצי כף טחינה, רבע כוס אגוזים או שקדים, גרידת תפוז או כל מה שעולה על דעתכם.

1. להמיס את עיסת הקקאו כדקה על אש נמוכה, להוריד מהאש ולהוסיף את חמאת הקקאו. לערבל עד להמסה מלאה, להוסיף את הממתיק ולערבב היטב.
2. למזוג לתבניות סיליקון קטנות בצורות אהובות.
3. להכניס למקפיא לשעה לפחות.

 

ליהנות ולהתענג.

 

שיהיה יום מתוק ומלא בריאות!

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו