כרוב לבן צלוי באבן
מנה בריאה ומפתיעה, עם נגיעות פיקנטיות וטעמים מיוחדים
מצרכים:
ראש כרוב חתוך לשמונה עם השורש
שתי שיני שום
אחד פלפל צ׳ילי פרוס
שני ענפי אורגנו
חמישה עליי מרווה
כוס יין לבן
שלוש כפות שמן זית
כוס ציר ירקות/מים מינרלים
מלח ים/פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לסדר במגש לערבב את הכרוב עם כל החומרים, לכסות בנייר כסף, לאפות 180 מעלות כשעה ורבע.
לפתוח מהנייר כסף ולהשחים עוד שש דקות.
מוגש לצד טחינה לבנה, קרם עגבניות וטבסקו, אגוזים מקורמלים ואורגנו טרי.
המתכון באדיבות מסעדת ג'ק-לין אח"י אילת 61 קריית-חיים.