ספגטי מקמח קינואה ברוטב עגבניות אורגני
מעוניינים להגיש ארוחה בריאה וקלה להכנה?
מרכיבים
- ספגטי מקמח קינואה – 1/2 אריזת ניילון – סה"כ (227 גרם)
- שמן זית כתית מעולה – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל).
- רוטב עגבניות מרוסקות אורגניות של כרם טבע – בקבוק 700 גרם (להתשמש ב- רבע בקבוק ואת השאר ניתן להכניס למקרר ולהוסיף שמן זית לשימור )
- חצי צנצנת רוטב עגבניות אורגני בתוספת עגבניות ובזיליקום של כרם טבע .
- חצי צנצנת רוטב עגבניות אורגני בתוספת עגבניות וקישואים של כרם טבע .
- קטשופ – 2 כפיות – סה"כ (18 גרם)
- מלח ופלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס לפי הטעם ומלח לפי הטעם.
- קמצוץ אורגנו יבש ושום עפ"י הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן, שוטפים, מסננים ומחזירים לסיר. מערבבים בעדינות את האטריות עם כל שאר הרטבים והמרכיבים על אש נמוכה כ – 5 דקות. מגישים ואוכלים חם.
להכנת הרוטב- הרוטב מגיע מוכן בצנצנת