LiveWell_Fly
LiveWell_Fly

מרק סלק

לקראת סוף שבוע גשום ראשון של חורף כדאי לכם לחשוב על מרק סלק מחמם ומזין (וגם להכין!)

צילום: אפיק גבאי לשטראוס טעם הטבע

Bari15_In

מצרכים:

1 אריזה סלקים מבושלים טעם הטבע

2 גזרים, קלופים

1 בצל, קלוף

1 כף שמן זית

2 ליטר מים רותחים

1 כף אבקת מרק

מלח ופלפל שחור

2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה:

-מגרדים את הסלקים על פומפייה ומעבירים לסיר המרק.

-מגרדים את הבצל והגזר ומעבירים גם אותם לסיר.

-מוסיפים כף שמן זית ומטגנים עד שהגזרים מתחילים להתרכך. בערך 8-10 דקות.

-מוסיפים מים רותחים, אבקת מרק, מלח, פלפל ורסק עגבניות ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהגזרים רכים לגמרי.

-מגישים חם

 

המתכון באדיבות שטראוס טעם הטבע.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו