ריבועי מייפל ואגוזים
מאת: תום מטבח משמח
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון קליל לריבועים מתוקים וממכרים
מרכיבים
1 כוס אגוזים לבחירה: שקדים, פקאנים, מלך, קשיו או תערובת
6 תמרי ברהי / 3 תמרי מג'הול – מגולענים
1/4 כוס שמן קוקוס
6 תמרי ברהי / 3 תמרי מג'הול – מגולענים
1/4 כוס שמן קוקוס
1/4 כוס שבבי קוקוס
1/4 כוס שקדיה (ממרח שקדים)
2 כפות מייפל
1/4 כוס שקדיה (ממרח שקדים)
2 כפות מייפל
הוראות הכנה
להעביר למעבד מזון את האגוזים והתמרים ולטחון בפולסים
להוסיף את שאר המרכיבים ולטחון עד ליצירת עיסה אחידה
לשטח בתוך תבנית / קופסא מרופדת בנייר אפיה.
להקפיא לפחות לחצי שעה.
לחלץ מהתבנית ולחתוך לריבועים
להקפיא לפחות לחצי שעה.
לחלץ מהתבנית ולחתוך לריבועים
.
לשמור במקרר או במקפיא
המתכון באדיבות