עוגת פירות יבשים
מאת: איזבל אדלר, נטורופתית ומומחית לתזונה טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
עוגת פירות יבשים
1 כוס קמח כוסמין / חיטה מלאה(מנופים)
1/2 כוס נבט חיטה/ סובין שיבולת שועל
2 ביצים אורגניות (למי שרוצה להפחית אפשר גם אחת)
2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה
1/2 כוס חלב סויה /חלב שיבולת שועל / חלב אורז/ שקדים
1 כפית קינמון
הכנה:
לערבב הכל בקערה.
לקחת קערית מרק ולמלא אותה בפירות יבשים חתוכים (תאנים, תמרים, צימוקים, משמשים, חמוציות, גו'ג'י) ואגוזים לא קלויים (אגוזי מלך, פקאן, אגוזי ברזיל), שקדים גרוסים גס.
לערבב את כל המרכיבים היטב (לאחד את 2 הקערות) להעביר לתבנית אינגליש קייק, לשטח (העיסה דחוסה, זה בסדר) ולאפות כעשרים דקות בחום בינוני או עד שהעוגה משחימה מלמעלה ויבשה מבפנים . לקרר ולפרוס לפרוסות דקות.