מרק קישואים
מאת: ליאור ניר, תזונה הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק קישואים
החומרים:
5 קישואים
בצל גדול
שמיר
שום
כוס אורז מלא
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מבשלים במים את הקישואים, השמיר והבצל עד שהופכים לרכים.
במקביל ובסיר נפרד מבשלים אורז מלא לאחר שהושרה במים.
כאשר הירקות מוכנים ורכים דיו יש להכניסם למעבד מזון עם מעט מים מן הסיר ולהוסיף את השום והתבלינים.
יש להגיש את האורז בקערה ולמזוג את המרק מעליו.
מומלץ בחום להוסיף, אפונה, ברוקולי ו\או סלרי.
לאתר של ליאור ניר-מאמנת תזונה הוליסטית