עמוד הבית > ריפוי ומניעת מחלות > גוף מזון ורוח ברפואה המקומית העתיקה גוף מזון ורוח ברפואה המקומית העתיקה מאת: ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק זמן קריאה: < 1 דקה ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, חוקר ההיסטוריה והפוליטיקה של התזונה והרפואה. הרצאה בכנס החברה לרפואה משלימה :"תזונה ואורח החיים כמפתח לבריאות ברפואה המקומית" מוצרים שאולי יעניינו אותך נבטי חמניה על מצע קרקר שיפון וקרקר חיטה מלאה מרכיבים טבעיים קרם לחות אנטיאייג׳ינג רגיל-יבש | ANTI-AGING FACE CREAM אזוביוטיקה – שמן אורגנו ארוחות מוכנות לדיאטה בהתאמה אישית עד הבית לייף וולנס תה ירוק וחליטות מרכיבים טבעיים בנוסף אולי תאהב/י מתכון וידיאו: כך מכינים כרוב כבוש מחולת סרטן למומחית תזונה מובילה - המסע המדהים של קים גפסון מרק סלק חורפי מפנק רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו