Liat_Fly
Bari15_Fly

עוגת גבינת עזים

מאת: ענת, חוות קורנמל
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

תבנית קפיצית 42 ס"מ לשמן עם חמאה היטב ולקמח קלות

חומרים לבצק:

300  גרם קמח מלא
180  גר' חמאה רכה.
60 גרם סוכר קנים אורגני או סירופ מייפל אמיתי
מים בהתאם לצורך כ 3 כפות
*מערבבים ומניחים במקרר  ללילה.

חומרים למילוי:

500  גרם גבינת עזים לבנה רכה.
250 גרם יוגורט עיזים
2  ביצים.
200  גרם סוכר קנים אורגני.
100 גר' חמאה רכה.
קליפה מגוררת מלימון אחד
1 מקל וניל תכולה פנימית

הכנה:

מרדדים בצק ומניחים בתבנית כולל השוליים.
בקערה מערבבים : גבינה , יוגורט,  חצי כמות הסוכר,  חלמונים,  חמאה , לימון ווניל.
בקערה נפרדת מקציפים חלבונים ומחצית מכמות הסוכר.
מקפלים לתוך הקציפה את תערובת הגבינה.
בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות,  למשך 35-40 דקות.  לא להשאיר ללא השגחה!

זיגוג אפשרי:

1  כפות ריבת משמש +  1 כפות ברנדי.  להמיס,  לערבב ולמרוח על העוגה כשקרה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו