מרק גספצ'ו קר
מאת: אורי מאיר צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה
זמן קריאה: < 1 דקה
רכיבים:
5 עגבניות בשלות מחולקות לרבעים
חצי בצל לבן
2 שיני שום
שני מלפפונים
כוס מים
4 קוביות קרח
רבע כוס שמן זית
חצי לימון סחוט
מלח ופלפל לפי הטעם
רבע פלפל חריף קטן (למי שאוהב פיקנטיות)
הוראות הכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבלים למרקם של מרק.
רעיונות הגשה:
עם מלפפונים קצוצים, קוביית קרח, קרוטונים מלחם מלא, מעט קצח וסומאק.