Bari15_Fly
Jeliat_Fly

קרפצ'ו דלעת

מאת: עדי סוקול קצירי, מאמנת תזונה ובריאות
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

קרפצ'ו דלעת

חומרים:

חתיכת דלעת במשקל 300-400 גרם

 

למרינדה: שמן זית מעולה, מיץ מחצי לימון, 2 שיני שום כתוש, מלח גס ופלפל שחור

 

להגשה:

 

נבטי חמנייה

 

גרעיני דלעת

 

חומץ בלסמי איכותי

הכנה:

 

1. פורסים את הדלעת לפרוסות דקות אך רחבות ככל הניתן ומשרים במרינדה לחצי שעה לפחות.

 

2. מגישים על צלחת הגשה יפה ובמרכז הצלחת מניחים חופן נבטי חמנייה. בוזקים מעל חומץ בלסמי ומעט מנוזל המרינדה, מפזרים גרעיני דלעת ואוכלים בתאבון.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו