LiveWell_Fly
SmartKish_Fly

מרק אבוקדו קר

מאת: אורי מאיר צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Liat_IN

המרכיבים:

אבוקדו
מלפפון
קישוא
מיץ מחצי לימון
בצל ירוק
שן שום (לא חובה)
חצי כוס אגוזי קשיו
פלפל ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

טוחנים את אגוזי הקשיו עד היווצרות מרקם חמאתי (עדיף במטחנת תבלינים).

מכניסים את הקשיו הטחון עם שאר המרכיבים למעבד מזון ומעבדים למרקם חלק של מרק.
ניתן לשלוט בסמיכות של המרק על-ידי הוספת מים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו