Bari15_Fly
LiveWell_Fly

בטטות צלויות עם דבש ושומשום

מאת: אורי מאיר ציזיק
זמן קריאה: < 1 דקה

בטטה בריאות צילום: 123RF

Bari15_In

לבטטות יש טעם מתוק וצבע דבשי, הן מתמסרות בקלות להתערבותו של הדבש.

המרכיבים:

בטטה גדולה
כף דבש
כף שומשום
שמן זית

אופן ההכנה:

1.חותכים את הבטטה לפרוסות עגולות ודקות ביותר.
2.מערבבים את פרוסות הבטטה עם שמן זית וצולים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות על תבנית עם נייר אפייה עד שהבטטות משחימות.
3.מוציאים את הבטטות מהתנור ומניחים על צלחת הגשה.
4.מזליפים מעל דבש, מפזרים שומשום ומגישים.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו