Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

פשטידת פסטה

מאת: ורד לב, נטורופטית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

חומרים:

שאריות של פסטה (או אם רוצים, פסטה חדשה מבושלת)
3 ביצים (כמות הביצים קשורה, מן הסתם, לכמות הפסטה שנותרה לכם. צריך לראות איך זה "נתפס")
3-4 עלי מנגולד
1/3 דלורית
גזר קטן
תבלינים: מלח, פלפל (פה שמתי גם אבקת ירקות מיובשים שהייתה לי) אפשר להוסיף גם גבינה כלשהי, אם רוצים (אני הוספתי קצת פרמז'ן מגורדת)
אפשר להוסיף גם בצל ושום (הפעם לא הוספתי וחבל… זה היה מוסיף)

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
במעבד מזון קוצצים את הירקות.
בקערה מערבבים את הירקות הקצוצים עם הביצים, טורפים היטב. מוסיפים את התבלינים ואת הגבינה, מערבבים פנימה את הפסטה, משטחים בתבנית ושולחים לתנור לכ-30-40 דקות, או עד שהפשטידה עומדת בזכות עצמה

אפשר לאכול ביחד עם סלט, עם טחינה, עם ממרח אבוקדו וכן הלאה.

 

לבלוג של ורד לב מה יש לצהריים?

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו