מרק דלעת ערמונים - מתכון
מאת: נטלי שוינקלשטיין, נטורופטית מוסמכת, N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים ל-8-10 מנות
ליטר וחצי מים
בטטה אחת גדולה
דלעת ערמונים בינונית
בצל לבן גדול
חופן סלרי, פטרוזיליה וכוסברה טריים קצוצים
7 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
שלושת רבע כוס עדשים כתומות
3 שיני שום כתושות
כף שמן זית כתית מעולה
תבלינים: כורכום, חוואיג' למרק, מלח ופלפל.
הוראות הכנה:
להרתיח מים, לקלף את הבטטה ואת הדלעת ולחתוך לריבועים קטנים ולהוסיף למים.לקצוץ בצל ולטגן קלות עם שום ולהוסיף למים. לשים את כל שאר המרכיבים במרק לערבב ולבשל על אש בינונית למשך 20 דקות. לאחר שהירקות רכים לטחון קלות.