במיה בסגנון הודי
מאת: יעל ישראל
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
חצי קילו במיה
3 כפות שמן קנולה
4 שיני שום קצוצות
כף ג'ינג'ר קצוץ
כפית כורכום
חצי כף זרעי כוזברה
חצי כף זרעי כמון
צ'ילי חריף לפי הטעם, למי שאוהב
חופן כוסברה
מלח לפי הטעם
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
מטגנים את התבלינים כשלוש ארבע דקות. מוסיפים את הבמיה, שקצצנו קודם לפרוסות בעובי 3 מילימטרים. מטגנים את כל הכבודה על אש בינונית כעשר דקות עד רבע שעה. ניתן להוסיף בסוף מיץ מחצי לימון וכוסברה טרייה.