Bari15_Fly
Jeliat_Fly

שייק פאפאיה-ג'ינג'ר

מאת: אפרת נבון כהן, נטורופטית ואירדיולוגית, מרצה במכללת רידמן, מנחה סדנאות לבישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

שייק פאפאיה-ג'ינג'ר

 

חומרים ל-2 מנות:

 

פאפאיה טריה חתוכה לחתיכות (כדאי להקפיא לפני השימוש)

 

פיסת ג'ינג'ר טרי

 

כוס חלב סויה

 

כפית דבש לא מחומם

 

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים היטב ומוזגים לכוס גבוהה ומפנקת.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו