קישואים ואפונה בלימון על מצע קינואה
מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
קישואים ואפונה בלימון על מצע קינואה
חומרים:
כוס קינואה מבושלת
3 קישואים חתוכים לקוביות
בצל גדול קצוץ גס
כוס אפונה מבושלת
מיץ מ-2 לימונים
מלח, פלפל
כף שמן זית
הכנה:
מאדים בצל בשמן עד להזהבה
מוסיפים קישואים וממשיכים לאדות עד השחמה קלה
מתבלים ומוסיפים אפונה ומיץ לימון ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים
מגישים על מצע קינואה, או מערבבים יחד.