Bari15_Fly
Bari15_Fly

קישואים ואפונה בלימון על מצע קינואה

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

קישואים ואפונה בלימון על מצע קינואה

חומרים:

 

כוס קינואה מבושלת

3 קישואים חתוכים לקוביות

בצל גדול קצוץ גס

כוס אפונה מבושלת

מיץ מ-2 לימונים

מלח, פלפל

כף שמן זית

 הכנה:

מאדים בצל בשמן עד להזהבה

מוסיפים קישואים וממשיכים לאדות עד השחמה קלה

מתבלים ומוסיפים אפונה ומיץ לימון ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים

מגישים על מצע קינואה, או מערבבים יחד.

 

לאתר של עינת

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו