Bari15_Fly
Jeliat_Fly

סורבה מנגו ואגסים עם נענע ולואיזה

מאת: שף ציונה מלמן
זמן קריאה: < 1 דקה
סורבה טעים מאוד וקל להכנה - נהדר כחטיף יומי או להגשה לאורחים באירועים מיוחדים. הכי טוב להכין בעזרת בלנדר חזק, אבל אפשר גם במעבד מזון עם להב ממתכת.

(shutterstock)

Jeliat_In

המרכיבים

3 מנגו קפואים (מקולפים)

1 תפוז, מקולף וחתוך לרבעים, ללא גרעינים

2-3 אגסים בשלים קפואים (הכרחי שיהיו בשלים)

4-6 עלי נענע

4-6 עלי לואיזה

אופן ההכנה

הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבלו היטב.

טעמו ותקנו תיבול במידת הצורך: הוסיפו עוד תפוז, נענע או ליים.

יש להגיש מיד בתום ההכנה.

ניתן לשמור בהקפאה למשך מספר שעות בלבד.

ציונה מלמן – שפית מוסמכת ומנחה סדנאות בישול בריא

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו