סלט ארוחה קייצי
מאת: גלי רולוף-הנדל
זמן קריאה: < 1 דקה
המרכיבים לסלט (כארוחה ליחיד או כמנת צד לשניים)
- 1 כוס חסה (עדיף אורגנית)
- 1 מלפפון קלוף וחתוך
- 1/2 כוס נבטים סינים עבים
- 1/4 כוס גזר מגורר
- 1/4 כוס קישואים מגוררים
- 1/4 כוס סלק מגורר
- 4 עגבניות שרי חתוכות לחצי
- 2 כפות אורז פרא מבושל
- 1 כף אטריות אורז מבושלות קרות
- 1-2 כפות אבוקדו חתוך לקוביות
- 1 כף גרעיני חמנייה קלופים
- 1 כף זרעי שומשום מלא
גיוונים – פטרוזיליה קצוצה, ביצת חופש אורגנית קשה
המרכיבים לרוטב
- שמן זית כתית מעולה, בכבישה קרה ובחומציות של עד 0.5%
- מיץ מחצי לימון (אם אתם אוהבים פחות חמוץ, אז פחות)
- מלח אפור אטלנטי אפור / הימליה ורוד גרוס
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מניחים את כל הירקות (מלבד הסלק) בערמה בצלחת הגשה או בקערה ומערבבים היטב. מתבלים ומניחים מעל את הסלק המגורר ומעליו את הביצה הקשה (אם בחרתם להוסיף אותה).
גלי רולוף-הנדל, תזונה יצירתית