Jeliat_Fly
Bari15_Fly

סלט קינואה פשוט וטעים

מאת: - מטפלת באירוודה - ייעוץ לגבי תזונה, צמחי מרפא וטיפולי מגע ברוח הרפואה ההודית המסורתית. ומנחה סדנאות למתמודדים עם חוסר איזון בבלוטת התריס
מתוך אלפי האפשרויות לבשל קינואה, דווקא זו הפשוטה מתאימה לעונה החמה והעצלנית

סלט קינואה (123RF)

Jeliat_In

מרכיבים

2 כוסות קינואה מבושלת

1 בצל סגול קטן קצוץ דק (מומלץ לחלוט במים חמים למס' דקות)

4 פלפל רמירו אדום וצהוב קצוץ דק או פלפל ירוק

1/2 כוס חמוציות מיובשות

2-3 גזרים מגוררים (אופציונלי)

לתיבול

3-4 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

2 שיני שום כתושות

מלח הימלאיה

פלפל שחור

אופן ההכנה

1. מבשלים קינואה בסיר בהתאם להוראות ההכנה.

2. לאחר שהקינואה התקררה מעט, מערבבים את הקינואה עם יתר מרכיבי הסלט.

3. מוסיפים מיץ לימון, שמן זית, שיני שום כתושות ומתבלים במלח ופלפל בהתאם להעדפה אישית.

לגיוון

ניתן להוסיף ריבועי בטטה מ-2 בטטות אפויות או כוס אפונת גינה מבושלת.

צרו קשר עם חגית אריאלי שיינפלד



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו