Bari15_Fly
LiveWell_Fly

פלאפל עדשים כתומות

מאת: עינת שגיא
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

מצרכים:

חצי כוס עדשים כתומות שטופות היטב
בצל גדול קצוץ דק דק
גזר גדול קצוץ דק דק
שן שום קצוצה דק
5 כפות קווקר עדין
2 כפות פירורי לחם כוסמין
ביצה
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל

הכנה:

מבשלים את העדשים במים עד התרככות, אך מקפידים שלא יאבדו צורה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים, יוצרים פלאפלים קטנים בעזרת מכשיר פלאפל, מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור לבערך 10-15 דקות . שימו לב שהפלאפלים לא יישרפו.


לאתר של עינת

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו