פלאפל עדשים כתומות
מאת: עינת שגיא
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
חצי כוס עדשים כתומות שטופות היטב
בצל גדול קצוץ דק דק
גזר גדול קצוץ דק דק
שן שום קצוצה דק
5 כפות קווקר עדין
2 כפות פירורי לחם כוסמין
ביצה
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל
הכנה:
מבשלים את העדשים במים עד התרככות, אך מקפידים שלא יאבדו צורה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים, יוצרים פלאפלים קטנים בעזרת מכשיר פלאפל, מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור לבערך 10-15 דקות . שימו לב שהפלאפלים לא יישרפו.
לאתר של עינת