גלידת בננה ואוכמניות
מאת: רותם ברנר, מאמנת תזונה ואורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
המרכיבים
2 בננות קפואות
3 כפות אוכמניות /מיקס פירות יער קפואים
כף טחינה גולמית
1/4 כוס חלב סויה/שקדים/אורז
אופן ההכנה
1. מכניסים את הבננה והאוכמניות הקופאות למעבד מזון וטוחנים עד שמתחילה להיווצר תערובת אך עדיין יש מעט גושים (יכול לקחת מספר דקות).
2.מוסיפים את הטחינה וחלב הסויה וממשיכים בערבול עד שמתקבלת תערובת חלקה.
* ניתן לשמור בהקפאה בכלי אטום