קציצות כוסמת וחוביזה
קציצות כוסמת וחוביזה
1.5 כוסות כוסמת
3 כוסות מים
כוס עלי חוביזה קצוצים
1 גזר מגורר
1 בצל מגורר
כף שמן קוקוס
כמון, כורכום, קינמון מלח הימלאיה – לפי הטעם
שומשום מלא
אופן ההכנה:
• מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות.
• מבשלים את הכוסמת במים כ- 15 ד' עד שהמים נספגים ומצננים.
• מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים
• לשים בעזרת הידיים לעיסה אחידה
• יוצרים קציצות
• מעבירים לתבנית ומניחים על גבי נייר אפייה
• מפזרים שומשום מעל
• אופים כ- 20 ד' בתנור והופכים ל- 5 ד' נוספות
מגישים חם עם רוטב טחינה מעל.