Jeliat_Fly
Bari15_Fly

פסטו אומגה

מאת: ניר לוי, שף
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

פסטו אומגה

פסטו בזיליקום עשיר באומגה-3 ובכלורופיל. במתכון זה נעשה שימוש בזרעי קנביס כתחליף לצנוברים.

מצרכים:

 

• 1 חבילה זר עלי בזיליקום טריים, קצוצים (½1 כוסות)
• ½ חבילה פטרוזיליה (¾ כוס)
• 2 שיני שום כתושות
• ¼ כוס זרעי קנביס (המפ)
• ¼ כוס שמן זית או שמן קנביס (המפ)
• 1 כף מיץ לימון
• ½ כפית מלח-ים אטלנטי
• קורט פלפל שחור
• 1 כפית שמרי-בירה (תחליף טבעוני לגבינת פרמזן)

ערבבו את כל המרכיבים במעבד מזון, ואחסנו במקרר בצנצנת אטומה.
ממרח זה מעולה למריחה על כריכים, כרוטב לפסטה או כתוספת לכל ארוחה!

 

 ניר לוי
שף בישול טבעוני ורו-פוד

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו