גלידה צבעונית
מאת: הילה נוה, נטורופתית ומחברת הספר: "לאכול נכון מהרגע הראשון"
זמן קריאה: < 1 דקה
הכנת גלידה צבעונית
מתכון בסיסי לגלידת בננות:
שתי בננות קלופות וקפואות
חצי מקל וניל / כפית תמצית וניל טבעית
1-2 כפות מים
להכנת גלידה ורודה – נוסיף פרוסת סלק / גו'י ברי / תותים / פירות יער אדומים
להכנת גלידה סגולה – פירות יער סגולים / אסאי קפוא
להכנת גלידה ירוקה – 3 עלי קייל / חופן עלי תרד / כף פיסטוק קלוף
להכנת גלידה חומה – 2 כפיות אבקת חרובים / 2 כפיות אבקת קקאו אורגנית / כף פולי קקאו טריים
את כל המרכיבים מעבירים בבלנדר עד למרקם גלידתי.