Jeliat_Fly
Bari15_Fly

דג סלמון ברוטב תפוז-ג'ינג'ר

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

חומרים:

500 גרם פילה סלמון
1 כוס מיץ תפוז
1 כף רוטב סויה
2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית חרדל
1/8 כפית פלפל

אופן הכנה:

לסדר את הדג בתבנית.
לערבב את כל החומרים, לשפוך על הדג ולהשרות למשך מספר שעות או לילה.
לאפות מכוסה בחום בינוני במשך כעשרים דקות, להסיר את הכיסוי ולאפות עוד מספר דקות.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו