עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > לתת לתת הלתת היא שעורה נבוטה וקלויה. בזמן הנביטה נוצר, בין היתר, גם סוכר הלתת, המורכב משתי יחידות של גלוקוז ונקרא גם "מלטוז". מוצרים שאולי יעניינו אותך תומכי תזונה - צירים משקה ארוניה וחמוציות אורגני קורס דיגיטלי לאורח חיים בריא מסכת חימר לניקוי עמוק | GREEN CLAY FACIAL MASK לימודי נטורופתיה נבטי חמניה על מצע בנוסף אולי תאהב/י הפעם ב"טעים להכיר": הפוקוס על תמר צוק לבבות שוקולד תמר עכשיו זה מוכח: הרכיב הטבעי שמפחית דלקות בדרכי השתן רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו