עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > לתת לתת הלתת היא שעורה נבוטה וקלויה. בזמן הנביטה נוצר, בין היתר, גם סוכר הלתת, המורכב משתי יחידות של גלוקוז ונקרא גם "מלטוז". מוצרים שאולי יעניינו אותך סרום אנטיאייג`ינג | ANTI-AGING FACIAL OIL לימודי נטורופתיה LIPO TURMERIC – כורכום ליפוזומלי Qi Bao Plus דיאטת לורן - תכנית הרזייה, שמירה ובדיקת פחמימות "לאכול באמת" – מסע קולינרי באמריקה בנוסף אולי תאהב/י פיצה על בסיס בצק בטטה טיפים לשיפור היציאות טרטר סלמון עם אבוקדו רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו