עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > הידרוגנציה (Hydrogenation) הידרוגנציה (Hydrogenation) תהליך כימי שבו נעשה שימוש במימן, בין היתר, כדי להפוך שמנים נוזליים לשומנים מוקשים. מוצרים שאולי יעניינו אותך סדרת כלי בישול BIOCOOK קרקר שיפון וקרקר חיטה מלאה מרכיבים טבעיים Bara roga | ברא רוגע פרי הנזירים (מונק פרוט) ממתיק טבעי | אבקה No Filter ®Evergreen - אברגרין בנוסף אולי תאהב/י לביבות אפויות של בטטה ודלעת עם טחינה הפטרייה שמאזנת את הגוף בעידן של חרדה וחוסר שינה חשבתם שזה בריא? הסדנה שגילתה לנו איפה באמת מסתתר הסוכר רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו