Laisha_Fly
supherb_Fly

מיץ ירוק טבעי

קייל יעיל בעיכוב ההתפתחות של תאים מסרטנים
Thymoquin_Corner
Thymoquin_HP
Thymoquin_Fly
Thymoquin_In
Thymoquin_Mob
supherb_IN
supherb_Mob
supherb_HP
supherb_Fly
supherb_corner

בין כל הירקות הצהובים והירוקים, בקייל יש את הכמות הגבוהה ביותר של בטא קרוטן שיעיל בתור נוגד חמצון. הוא גם עשיר באינדול ובסולפוראפן שיכולים למנוע היווצרות של תאי סרטן.

 

מצרכים

ברוקולי 130 גרם / קייל 100 גרם / אננס 80 גרם / אגסים 180 גרם

 

אופן הכנה

 

  1. חתכו את הברוקולי והקייל לחתיכות קנות של 3-4 ס"מ.
  2. חתכו את האגסים ל-2 ואז ל-6 חלקים מבלי לקלף אותם. קלפו את האננס, חתכו ל-4 חלקים ואז כל חלק לחתיכות קטנות יותר בגדול 3-4 ס"מ.
  3. הכניסו את הברוקולי, הקייל, האננס והאגסים למסחטת המיצים והפעילו אותה.

 

טיפ – קייל מכיל המון סיבים ולכן כדאי לחתוך אותו לחתיכות קטנות לפני השימוש.

 

אתם מוזמנים לקבל במתנה חוברת מתכונים מנצחים למיצים. הקליקו והחוברת בדרך לתיבה שלכם.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו