Bari13_Fly
SunnyDew_Fly

מיץ ירוק טבעי

קייל יעיל בעיכוב ההתפתחות של תאים מסרטנים
Bari13_Inside
Bari13_Mobile
SunnyDew_Inside
SunnyDew_Mobile
SunnyDew_Corner
SunnyDew_Fly
SunnyDew_HP
DROR_HP
DROR_Corner
DROR_Inside

בין כל הירקות הצהובים והירוקים, בקייל יש את הכמות הגבוהה ביותר של בטא קרוטן שיעיל בתור נוגד חמצון. הוא גם עשיר באינדול ובסולפוראפן שיכולים למנוע היווצרות של תאי סרטן.

 

מצרכים

ברוקולי 130 גרם / קייל 100 גרם / אננס 80 גרם / אגסים 180 גרם

 

אופן הכנה

 

  1. חתכו את הברוקולי והקייל לחתיכות קנות של 3-4 ס"מ.
  2. חתכו את האגסים ל-2 ואז ל-6 חלקים מבלי לקלף אותם. קלפו את האננס, חתכו ל-4 חלקים ואז כל חלק לחתיכות קטנות יותר בגדול 3-4 ס"מ.
  3. הכניסו את הברוקולי, הקייל, האננס והאגסים למסחטת המיצים והפעילו אותה.

 

טיפ – קייל מכיל המון סיבים ולכן כדאי לחתוך אותו לחתיכות קטנות לפני השימוש.

 

אתם מוזמנים לקבל במתנה חוברת מתכונים מנצחים למיצים. הקליקו והחוברת בדרך לתיבה שלכם.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו