MORE_FLYL

Powered by WP Bannerize

MAN_FLYL

Powered by WP Bannerize

מיץ מומלץ לאחר ארוחה

קיווי עוזר למערכת העיכול

אנטינידאין שנמצא בשפע בפרי הקיווי הוא אינזים שעוזר לפרק חלבונים. הוא מרגיע את הבטן ואת המעי ולכן עוזר לעיכול.

 

מצרכים

אננס 280 גרם / קיווי 180 גרם

 

אופן הכנה

  1. פרסו את הקיווי ל-4 חלקים מבלי לקלף אותם. הסירו את קליפת האננס וחלקו את הפרי ל-4 חלקים שווים. פרסו כל חלק מהאננס לחתיכות קטנות בגודל של כ-4 ס"מ
  2. הכניסו את האננס והקיווי למסחטת המיצים והפעילו אותה.

 

טיפ – אם שוטפים אותם היטב, אפשר לאכול קיווי גם עם הקליפה.

 

אתם מוזמנים לקבל במתנה חוברת מתכונים מנצחים למיצים. הקליקו והחוברת בדרך לתיבה שלכם.

השאירו תגובה: