PASHUT_MIG
BLEND_MIGRIGHT

מיץ מומלץ לאחר ארוחה

קיווי עוזר למערכת העיכול

אנטינידאין שנמצא בשפע בפרי הקיווי הוא אינזים שעוזר לפרק חלבונים. הוא מרגיע את הבטן ואת המעי ולכן עוזר לעיכול.

 

OIJ_J_INSIDEP

מצרכים

אננס 280 גרם / קיווי 180 גרם

 

אופן הכנה

  1. פרסו את הקיווי ל-4 חלקים מבלי לקלף אותם. הסירו את קליפת האננס וחלקו את הפרי ל-4 חלקים שווים. פרסו כל חלק מהאננס לחתיכות קטנות בגודל של כ-4 ס"מ
  2. הכניסו את האננס והקיווי למסחטת המיצים והפעילו אותה.

 

טיפ – אם שוטפים אותם היטב, אפשר לאכול קיווי גם עם הקליפה.

 

אתם מוזמנים לקבל במתנה חוברת מתכונים מנצחים למיצים. הקליקו והחוברת בדרך לתיבה שלכם.

השאירו תגובה: