גבינת חמניות ודלעת
- גרעיני החמניות עשירים בחלבון, במינרלים כגון אבץ, אשלגן ועוד. בנוסף, הם עשירים בויטמין E, ובויטמינים ממשפחת B.
מצרכים:
- 2 כוסות גרעיני חמניות וגרעיני דלעת (לאחר שהושרו במים כ-4-6 שעות)
- חצי כוס מים
- כף שמן זית כתית
- 2 כפיות מיץ לימון
- כפית אבקת בצל (ניתן לבחירה)
- כפית רוטב סויה
- חופן עלים ירוקים טריים (שמיר, פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום ועוד)
- קמצוץ מלח
- כפית אבקת פרוביוטיקה (או כף גבינה)
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המצרכים לבלנדר בסדר הרשום ומעבדים. מתחילים במהירות נמוכה ואחר כך מעבירים למהירות גבוהה, עד שהתערובת חלקה.
מעבירים את הגבינה לכלי נקי ומשאירים בטמפרטורת החדר כ-8 עד 12 שעות. בימי החורף הקרים ניתן להשאיר בתנור אפייה שדולק בו האור בלבד.
ניתן לאכסן עד שבוע במקרר.
אתם מוזמנים לקבל במתנה חוברת מתכונים מנצחים לבלנדר. הקליקו והחוברת בדרך לתיבה שלכם.