עוגיות שיבולת שועל
- לשיבולת השועל שבמתכון זה ערך תזונתי גבוה וערך קלורי נמוך. הרכב הסיבים שבה מסייע להורדת רמות כולסטרול וסוכר.
מצרכים:
- כוס ורבע קשיו
- ½ כוס שיבולת שועל (או פתיתי קינואה)
- 2 כפות דבש
- 2 כפיות תמצית וניל
- ¼ כוס שמן קוקוס מומס
- 3 כפות שבבי קקאו
אופן ההכנה:
מכניסים את הקשיו לבלנדר ומעבדים במהירות גבוהה עד לתערובת חלקה. אותו טיפול נותנים בנפרד גם לשיבולת השועל.
מערבבים הכל בקערה ומרדדים לצורת עוגיות (אנו משתמשים לפעמים בשבלונה של כוכב בשביל ייחודיות). יוצקים לנייר אפייה ושומרים במקפיא עד שהעוגיות מוצקות ומוכנות. יש לשמור אותן במקפיא או במקרר (במכל סגור), אם לא חיסלתם אותם קודם!