תבשיל שעועית ובטטה
חומרים:
1 כוס שעועית לבנה או אדומה
2 בצלים פרוסים
1 כף טימין טרי או כפית יבש
3 כפות רוטב סויה
3 שיני שום
פלפל לבן
1 בטטה בינונית
אופן הכנה:
להשרות את השעועית למשך לילה.
לבשל את השעועית במים עד לריכוך, לא סופי.
לחתוך את הבטטה לקוביות או עיגולים, להוסיף לשעועית יחד עם יתר החומרים,
ולהמשיך לבשל עד שהשעועית רכה.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |